Κυριακή 19 Ιουνίου 2016

Με αφορμή το Δημοψήφισμα ( Brexit ) - The Global Consciousness Project Meaningful Correlations in Random Data



Υπάρχει και λειτουργεί Παγκόσμια Συνείδηση στις Αγορές;
Μπορούμε ο καθένας μας με τη "συνειδητότητά"  του να επηρεάζει γεγονότα και αποτελέσματα άσχετα με το ότι δεν μπορεί να αντιληφθεί καν ότι το κάνει ;

Επιστήμονες αιχμής , μετά από μακροχρόνιες έρευνες, είναι βέβαιοι για την ύπαρξη επιπλέον αίσθησης ή αισθήσεων αλλά και για την ύπαρξη Παγκόσμιας Συνείδησης που μπορεί είτε να επηρεάσει είτε να προβλέψει το μέλλον με τρόπους που ακόμα δε μπορούμε να αντιληφθούμε και για τους οποίους μπορούμε μόνο να εικάζουμε.

Σε ένα από τα σχετικά πειράματα που διεξάγονται , παρακολουθούνται μηχανές παραγωγής τυχαίων αριθμών. Η ροή παραγωγής των αριθμών επηρεάζεται δραματικά και αποκλίνει από την τυχαιότητα κατά την διάρκεια ιδιαίτερα σημαντικών γεγονότων που μπορούν να έχουν παγκόσμια επιρροή αλλά και επίσης  -κατά περιπτώσεις- επηρεάζεται ακόμα και πριν αυτά τα γεγονότα συμβούν.



The behavior of our network of random sources is correlated with interconnected human consciousness on a global scale


Το Site του προγράμματος περιέχει πάρα πολλές πληροφορίες:
http://global-mind.org/

Στο πίνακα που βρίσκεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση "http://global-mind.org/results.html", παρουσιάζονται αποτελέσματα από παρατηρήσεις που σχετίζονται με πάνω από 500 γεγονότα από το 1998.  Οι αποκλίσεις στην παραγωγή των τυχαίων αριθμών που συνέβησαν ειδικά σε περιπτώσεις κατά τις οποίες η προσοχή όλων μας ( παγκοσμίως ) ήταν συντονισμένη σε κάποιο γεγονός είναι εκπληκτικές .

Περιμένω να δω αν υπάρξουν αποκλίσεις πριν και μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων του δημοψηφίσματος στη Βρετανία. Βέβαια, πρέπει να παρατηρήσουμε ότι η περίπτωση αυτή δεν αποτελεί καθαρά αποκλειστικά Οικονομικό φαινόμενο αλλά και Κοινωνικό-Πολιτικό.




27/06/2016  Τα αποτελέσματα είναι πλέον σε αυτό το σύνδεσμο : http://www.global-mind.org/events/brexit.html



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου