Τετάρτη 11 Μαΐου 2016

Ανακοίνωση - Νέα Σεμινάρια




Ανακοίνωση - Νέα Σεμινάρια

   Στις τελευταίες συμμετοχές μου στις εκδηλώσεις των GreekTraders, είχα την ευκαιρία να σας αναπτύξω θέματα που αφορούν στην Αυτοματοποίηση των Εμπορικών Συναλλαγών. Κατά περιπτώσεις, είχα την ευκαιρία να παρουσιάσω και κάποια παραδείγματα.
Ένα ακόμα σημαντικότερο θέμα, αυτό της Μείωσης Ρίσκου δια μέσω μιας καλά μελετημένης και στοχευμένης Διασποράς -η οποία επιτυγχάνεται ακόμα και με αύξηση της μόχλευσης!!!- το ανέπτυξα στο τελευταίο σεμινάριο που έγινε στη Θεσσαλονίκη στις 24 Φεβρουαρίου.
   Πλέον, είναι κατάλληλη η στιγμή να παρουσιάσω την απόλυτη εφαρμογή των παραπάνω.
   Το Σάββατο 21 Μαΐου και ώρες 16:00-20:00, στο πλαίσιο της συμμετοχής των GreekTraders στο Money Show 2016 στη Θεσσαλονίκη, θα παρουσιάσω το "Athens2004". Αυτό είναι ένα ολοκληρωμένο Επενδυτικό Σύστημα Συναλλαγών, με πλήρη Αυτοματοποίηση, με Διασπορά Κινδύνου σε 8 νομίσματα και 28 ζεύγη, με πολύ ικανοποιητική Απόδοση και Χαμηλό DrowDown.
To "Athens2004" διατίθεται από την επενδυτική ομάδα των GreekTraders.
   Την Κυριακή 22 Μαΐου και ώρες 12:00-15:30, σε κλειστό κύκλο επενδυτών, θα παρουσιάσω τη δυνατότητα χρήσης πολλαπλών επενδυτικών εργαλείων σε ένα χαρτοφυλάκιο ταυτόχρονα, για ακόμα μεγαλύτερη Διασπορά και ακόμα Ομαλότερη Ροή Αποδόσεων.
Οι ενδιαφερόμενοι, μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή στο e-mail: info@greektrader.gr

Με εκτίμηση και επενδυτική συνείδηση ,
Πολύχρος Γεώργιος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου